Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Produkten löses enkelt i vatten.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Det finns i 50 % blandning. Använd den på säkra ytor.
Mängden kan varieras. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

algmedel

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Priset är billigare för det medlet. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Resultatet blir detsamma

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Resultatet kan ända skilja sig lite. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Det är viktigt att rengöra ofta

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. grön fritt pris Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Gör ett schema av det. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Det är städning på ett nytt sätt

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Du måste veta vad du gör. Medlet kan producera viss ånga som kan vara besvärande att andas in. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Skorna är också viktiga. Nu vet du hur du ska få bort mossa från hustaket.