Prova Bensalkonklorid mot påväxter!

Mossan ska bort, det är du säker på, men ska du köpa en färdig produkt som Grön fri eller borde du satsa på Bensalkonklorid och själv spä ut för rätt styrka? Nu kan du få bort mossan för egen maskin.

grön

För att välja om du ska jobba med Bensaltensid som är samma sak som Bensalkonklorid bör du tänka lite på vad det kommer att kosta. Många firmor använder sig av Grönfri.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är verksamma mot mossa

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. Det är ändå det verksamma ämnet Bensalkonklorid som gäller. Så fungerar det.

Bensaltensid eller Bensalkonklorid klarar jobbet.

Det fungerar mot flera olika saker

Grönfri Proffs får jobbet gjort. Vill du ha algtvätt och komma åt mögel som kan bli skadligt för husets invånare är det här bra produkter. Din hälsa tjänar på det på lång sikt.

Medlet ska användas utomhus. Alla vet inte att man också måste behandla utomhusmöblerna.

Produkter som BENSALTENSID är väldigt ekonomiska

Bensalkonklorid kan användas av de flesta. grön mossa Blanda ut det 32 gånger innan du använder det. Möglet har ingen chans. Vädrets makter tar hand om det hela därefter.

Det är så som Biocider fungerar. Påväxten dör.

Läs instruktionerna innan du drar igång. Det finns inget starkare än koncentrat.

Dessutom ska du tänka på att jobba med bra utrustning så att du skyddar dig och kommer åt ordentligt. Fråga i butiken vilken utrustning som du ska använda.