Brygg din nästa kopp kaffe med Dolce Gusto kapslar!

Dolce Gusto har en söt smak. Du får ett snabbt och gott kaffe med Dolce Gusto kapslar. Mät bara vattnet och börja!

dolce

Dessutom kan du använda dig av Dolce Gusto kompatibla kapslar vilket ger dig ett enormt utbud av smaker. Det finns alltid ett tillfälle. Köp hem flera smaker på en gång.

Så använder du Dolce Gusto kapslar

Många tycker att utbudet av smaker av Dolce Gusto kapslar är stort. Med Dolce Gusto kaffekapslar får du alltid rätt smak. Nya smaker lanseras lite då och då.

En liten inlärningsperiod får du räkna med men sedan vet du hur det ska gå till. Det blir rätt varje gång oavsett vilket humör du är på. Du behöver bara följa instruktionerna vad gäller vatten och trycka på knapparna på maskinen. När det är klart slänger du kapseln och det krävs minimalt med rengöring av maskinen.

Det tar oftast tid med kaffe. Det slipper du med kapslar från Dolce Gusto. Många maskiner har integrerad mjölktillgång.

Du kan alltså få fram en cappuccino Dolce Gusto precis som du ordnar med en Dolce Gusto Lungo som är lite lättare espresso med mer vatten. Det är enkelt att välja.

Det finns gott om Dolce Gusto kompatibla kapslar att välja från

Byt kaffesmak då och då. Det finns många andra kaffesorter att välja bland. Det här är inga problem. Dolce Gusto kompatibla kapslar finns att köpa på nätet.

Kostar det mycket?

Passa på att köpa Dolce Gusto kapslar när priset är lågt. Alla kapslar är inte lika dyra. dolce gusto lungo De billigare varianterna finns också online.

Bevaka marknaden för att se när nya varianter kommer ut. Kvaliteten på kaffet kan variera. Om anledningen till att du får billiga kaffekapslar för Dolce Gusto är att du köper många på en gång kan det vara det värt. Det lönar sig.