Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler gör personlig lemonad som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter personlig smak. Att man utför en rejäl prestation för miljön är en ytterligare bonus.

Det finns smaskig anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de bör doseras på ett vis som passar dej bäst. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för i särklass bästa smak

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en flaska varar till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör originella smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda eller andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush icke fungerar tillsammans.

Aromhuset, som dessutom saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för osötad Zero Cola Slush, som oxå kan göras med Zero Julmust

Bruksanvisning för egen sockerfri Cola Slush

Ta fram en riktigt stark mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod funkar oxå vid café-servering i liten skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en bra produkt eller rimlig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till bubbelvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting totalt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är roligt att blanda personlig läsk och du kommer så småningom att upptäcka att du kan kreera den idealiska drycken på så sätt. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller mixa sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mera kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en lemonad som är helt unik, det existerar ett komplett sortiment. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på socker samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och kompisar kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

kolsyrad

Gör sparkling water som du aldrig tröttnar på

Nog har du känt dig irriterad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde få detta eftersom butikerna inte säljer. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så läckert. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden skifta arom och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt vatten.

Anpassa vilka aromer du väljer till läskmaskinen så du har för alla sammanhang

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens bjudning med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läsk som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på aromen. köpa hemläsk must Det blir delikat dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.