Denna websajt ingår i Dog Security Sweden AB i Malmö. Dog Security är ett litet företag som utvecklar och tillverkar hundartiklar som säljs till proffs, tävlingsfolk, hundbutiker, polis, militär och säkerhetsbranchen. Export sker worldwide.

Dog Security har utvecklat många hundträningsprodukter i samarbete med proffs och tävlingsfolk och har både svenska och utländska patent och mönsterskydd. Några av världens bästa hundträningsprodukter tillverkas av oss. Som ett exempel kan nämnas att världens starkaste läderkoppel tillverkas här i Malmö. Vi är huvudleverantör till polisen, militären, säkerhetsbranchen och eliten bland tävlingsfolket. Världens bästa brukshund genom tiderna, Silverpilens Arko (se Guinness book of records) använder utrustning från oss. Och det är ingen sponsring!

Sveriges bästa skyddshund, som vunnit SM en hel rad år i följd, Silverpilens Ixi, tränar med utrustning från Dog Security. Och det är ingen sponsring! Tillägg September 2000: efter en massa år som svensk mästare och ett antal andra på prispallen så har nu Silverpilens Ixi lämnat över tronen till nya skyddshundar. På SM 2000 användes som vanligt Dog Securitys skyddsärm (ingen sponsring, arrangören köpte den). Av dom 15 deltagarna kom 20% från Växjö (strålande) varav 1 på prispallen. Alla tränar med Dog Security utrustning. Vi gissar att minst 14 av 15 deltagare har Dog Security skyddsärmar och annan utrustning.

Brodyrmärkena säljs över hela världen och vi har grossister i flera länder från Tyskland (Frabo och Schweikert) till Japan (Morita).

Vi är grossister för för värmetransfers från världens kanske bästa hundkonstnär, Robert Mays, i Europa. Det finns inga andra transfers som håller bättre eller är lättare att värmepressa på kläder. Vi säljer transfers till T-shirttryckerier i hela Europa.